Home
Wij over onszelf
Aanbod aan services
Procesanalyse
Risicoanalyse
Hygiënescholing
Contact

 

Hygiëne HACCP basiscursus

Hygiëne HACCP basiscursus
In het beheersen van de aspecten van voedselveiligheid spelen uw medewerkers een belangrijke rol. Hygiënisch werken is namelijk van groot belang om besmetting te voorkomen. Kennis van de principes en het belang van persoonlijke en bedrijfshygiëne is een uitstekende mogelijkheid om de risico’s op de werkvloer te beheersen.
 
Inhoud Hygiëne HACCP basiscursus
In deze cursus leren uw medewerkers hun invloed van hun eigen handelen op de veiligheid van uw producten kennen. Ze leren de basisprincipes van hygiënisch werken. Door het behandelen van praktische zaken uit de eigen werkomgeving worden de oorzaken en gevolgen van besmetting duidelijk gemaakt.

Doelgroep HACCP cursus
De training is bestemd voor productie-medewerkers en middenmanagement.
 
Certificaat
Na afloop krijgen de deelnemers een certificaat toegestuurd.

Top